Onze producten

D.M.T. biedt een groot assortiment aan producten!

Of het nu gaat om een deur voor een winkel, een parkeergarage of een industriële toepassing, bij D.M.T. bent u altijd aan het juiste adres. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid.

Naast deuren levert en monteert D.M.T. een breed assortiment aan hekwerken, schuifpoorten en rolluiken.
Tevens is D.M.T. specialist als het gaat om complete automatisering en toegangscontrole.

Particulier? Dan helpen wij u uiteraard ook graag!

Kortom, D.M.T. Techniek, uw totaalleverancier!

OVERHEADDEUREN

Ook wel sectionaaldeuren genoemd, worden hoofdzakelijk toegepast in buitengevels. De deuren zijn opgebouwd uit horizontale secties, die middels scharnieren en rollen in een railsysteem worden geleid. Door de grote diversiteit aan systemen is een overheaddeur in bijna elke situatie toepasbaar.

GARAGEDEUREN

Deze zijn er in heel veel soorten, maten en uitvoeringen. Zo is er altijd een deur die past bij de functie van de garage en de stijl van uw woning. 

ROLDEUREN

Leverbaar in aluminium of staal, worden veelal gebruikt als beveiliging en preventie tegen inbraak voor winkels en woningen.

PARKEERDEUREN

Deze deuren zijn ideaal voor het afsluiten van publieke of particuliere parkeergarages. In combinatie met verkeerslichtregelingen kunnen auto’s veilig uw parkeergarage in- en uitrijden.

SCHUIFPOORTEN

Deze vinden hun toepassing voor het afsluiten van buitenterreinen. Ze worden op maat, in uw specificatie geproduceerd.

BRANDVERTRAGENDE DEUREN

Uw waardevolle goederen en bezittingen beschermen tegen een vlammenzee? Bij een calamiteit sluiten deze deuren automatisch en zorgen ze voor compartimentering van uw bedrijfspand, zodat het vuur zich niet kan verplaatsen.

SNELLOOPDEUREN

U raadt het al, zijn super snelle deuren die worden gebruikt als tochtwering bij ruimtes die intensief worden betreden door voetgangers of heftruckverkeer. Met de juiste automatisering gaat uw deur met een handomdraai open.

ROLLUIKEN

De perfecte oplossing om het zonlicht buiten te houden en het binnen donker te maken. Bovendien houden de rolluiken ongewenst bezoek buiten, besparen ze stookkosten en verhogen ze uw wooncomfort.

BEVEILIGINGSROLLUIKEN

Deze rolluiken beschermen uw winkel of bedrijf op een functionele manier tegen inbraak en vandalisme. Tevens geeft het uw winkel of bedrijf een decoratieve uitstraling.

Snel en betrouwbaar
We zijn 24/7 bereikbaar!