Onze deuren

Onze deuren en hekken staan voor gemak, veiligheid en bovenal zekerheid. En of dat nu een industriedeur is voor een grote bedrijfshal, een rolluik bij een winkel of een garagedeur voor uw auto. Ons assortiment is groot en scherp geprijsd.

 

Op locatie

We maken altijd een afspraak bij u op het bedrijf of thuis. Dat doen we omdat we zo een beter beeld hebben bij de situatie en de mogelijkheden. U weet zo direct wat uw opties zijn. Uiteraard denken wij graag met u wensen mee. Ook al lijken sommige wensen eerst nog niet mogelijk.

Pluspunt: 

Wij demonteren eventuele oude deuren ook. Dat hoeft u dus niet zelf te doen.

Onze deuren en hekwerken:

 

Industriedeuren

Industriedeuren zijn een belangrijk onderdeel in uw bedrijfsproces. Ze sluiten belangrijke ruimtes, op een ruimtebesparende manier. De deur gaat namelijk naar boven op en schuift tegen het plafond. Ideaal voor in magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes. Er bestaan verschillende type industriedeuren: sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte, komen we samen tot de beste oplossing.

 

Garagedeuren voor thuis

DMT Techniek biedt gemak voor uw garage thuis. Zonder uitstappen, rijdt u uw auto naar binnen. Een veelvoorkomende garagedeur is de sectionaaldeur. Een uiterst ruimtebesparende roldeur die in iedere garage past.

 

Winkel rolluiken

Het geeft een veilig gevoel als u uw winkel extra kunt afsluiten met een rolluik. Want u zit niet te wachten op een inbraak met schade. De rolluiken en rolhekken van DMT Techniek zijn inbraakwerend en inbraakvertragend. Dat betekent niet dat u en passanten niet meer naar binnen kijken. We leveren ook transparante rolluiken of hekken met grote uitsparingen.

 

Parkeerhekken voor collectieve garages

Onder bedrijfspanden of woningen komen steeds meer parkeergarages. Een logische eis is dat deze garages zo geluidsarm mogelijk zijn. De deursystemen van DMT Techniek zijn dat. Eenvoudig uit te breiden met verkeersregeling en stoplichten. Zo rijdt u direct naar binnen en ziet u hoeveel plek er nog is. Of kies voor een parkeergarage met handzender. Zo bepaalt u zelf wie er bij de garage naar binnen kan. Handig voor bewoners van bovenliggende woningen of personeelsleden van uw bedrijf.

 

Schuifpoorten

Brandwerend en rookdicht. Volledig dicht of open met stalen profielen. Lengtes van drie meter of juist dertig meter. We leveren verschillende vormen van schuifpoorten. Om uw terrein af te sluiten of om juist risicovolle ruimtes snel af te kunnen sluiten.

 

Deuren van Toors

Onze deuren zijn van het merk Toors, wat staat voor degelijkheid en topkwaliteit. Voordeel van deze deuren is dat de loopwielen gelagerd zijn. Zo lopen de deuren niet alleen veel strakker, maar zijn ze ook nog eens slijtvaster.

Zoek je unieke deuren? Wij verkopen ook deuren van het merk Ryterna. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Klik hier

Pluspunt

Mocht een deur, hekwerk of onderdeel kapot zijn en vervanging nodig hebben, dan schakelen we snel vanuit onze eigen voorraad. Of zetten we in overleg de productie in. Hét voordeel van een allround specialist in toegangstechniek.

 

Contact

Uw Naam

Uw E-mail

Onderwerp

Uw bericht