Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw deur of hek voorkomt mogelijke storingen, maar verbetert ook de levensduur ervan. En dat kan in de toekomst grote en dure reparaties voorkomen. Wij werken met onderhoudscontracten waarbij we minstens één keer per jaar grondig onderhoud doen. Dit is afhankelijk van hoe vaak u de deur gebruikt. Gaat uw overheaddeur wel zo’n 25 keer op een dag open, dan zijn de wielen natuurlijk veel sneller versleten dan dat de deur bijna de hele dag open staat.

 

Voordelen
  • kans op storingen neemt af
  • op de langere termijn voordeliger
  • altijd verzekerd van een goed werkende deur
Periodiek onderhoud

Wij adviseren om minimaal één keer per jaar onderhoud te doen aan uw roldeur. Periodiek onderhoud voorkomt namelijk verrassingen. Hoe gaat zo’n onderhoudscontract in zijn werk? Wij inventariseren eerst met wat voor deur we te maken hebben. Een sectionaaldeur, roldeur, kanteldeur, rolluik, parkeerhek of schuifpoort? Waarvoor u hem gebruikt en hoe oud de deur of het hek al is. Eventuele slechte onderdelen vervangen we direct. Daarna pas gaat het onderhoudscontract in. Zo beginnen we samen goed.

 

Buiten openingstijden

Wij bellen altijd vooraf om een afspraak te maken voor het onderhoud. Dit proberen wij zoveel mogelijk buiten openingstijden te doen. Zo kunt u gewoon de hele dag uw winkel openhouden en lopen wij ‘s avonds niemand in de weg.

Waar we op letten tijdens een onderhoudsbeurt:
Loopwielen

We bekijken of alle wielen nog soepel lopen en/of ze geen beschadigingen hebben.

 

Staalkabels

Door langdurig of veelvuldig gebruik kunnen de kabels spanning verliezen of slijten, waardoor de kans op knappen ontstaat. Goed onderhoud voorkomt zulke vervelende situaties.

 

Hang-en sluitwerk

Bevestigingen en sloten hebben regelmatig olie en smeer nodig om goed te blijven functioneren.

 

Kabeltrommels

We checken altijd of de kabeltrommel nog recht staat. Deze trommel zorgt er namelijk voor dat uw roldeur recht hangt.

 

Torsieveren

De veren zorgen ervoor dat uw deur zakt en stijgt zoals hij moet doen.

 

Beveiliging motor

Op een motor kunnen tal van beveiligingen zitten. Beveiliging tegen oververhitting, obstakelbeveiliging en inbraakbeveiliging. Tijdens onderhoud controleren we de verschillende beveiligingen van uw deur of hekwerk.

Contact

Uw Naam

Uw E-mail

Onderwerp

Uw bericht